Servis služba Roman Real Estate

 

Je nastala, upravo da bi Vama, našim kupcima, a možda i onima koji nisu to, pomogli u situacijama oko kojih nas obično svakodnevno zovete. Mi želimo svima vama da pomognemo, te smo zato uveli saradnike koji će moći da vam izađu u susret za većinu usluga sa spiska onih najčešćih. 

     Plaćanje računa:

Ne znate gde se plaćaju računi i mimo brošure koju smo vam dostavili pod nazivom „pomoć kupcima“. Potrebna vam je veća pomoć. Možemo izmiriti račune za vas.

Račune plaćamo isključivo vašim novcem. Tako da je potrbno da najpre pošaljete novac koji želite da uplatimo za račune plus 1€ za komisiju banke. Kao i račun, jer nam je potreban radi identifikacije gde novac treba da ode.

Isto važi i za klijente koji žele da sa njima idemo kada plaćaju račune.

Ova usluga će vas koštati od strane našeg servisa: 7€ po računu. 

1.  

     Čišćenje:

Imate goste, ili jednostavno želite pre nego dođete, neko da vam sredi stan. Možemo ovo organizovati za vas. Takva usluga će vas koštati od 30 – 70€. U zavisnosti od toga da li je čišćenje nakon renoviranja, da li ste imali i koliko gostiju u stanu, da li u čišćenje ulazi i pranje posteljine....

     Čekanje nameštaja:

Ovo je usluga koja obično ne podrazumeva 5minutno dnevno angažovanje nego celodnevno. Transportna služba najavljuje termin od – do u rasponu od 4-6 sati a vrlo često i prekorači. Ali kada pozovu, kažu da stižu za 10min. Što znači da sve vreme treba da se bude u blizini ili samom stanu i čeka. Osim toga što dovezu, najčešće je potrebno i vreme dok unesu i obično možde da traje od 20min a nekad i do sat i po vremena.

Ova usluga će vas koštati, bez razlike od slučaja, jer se to ne može predvideti, 50€.

     Čekanje montaže klime ili tende:

Vrlo sličan način rada je i kod montažera klime, pokazao da je potrebno celodnevno angažovanje na temu čekanja, plus 2 sata sa samim majstorima dok montiraju. Jer nije moguće ostaviti nepoznate ljude u tuđem stanu.

 

Ova usluga će vas koštati, 50€.

     Odlasci u kupovine i pomaganje oko izbora građevinskog materija:

Ako renoviranje nije ugovoreno kao deo usluge naše agencije, već vam je samo potreban naš stručni savet ili prosto znanje jezika, u ovome vam možemo pomoći mi ili neko od naših saradnika.

Cena ove usluge je 50€.

     Treba vam majstor, a želite i sami da izvedete renoviranje, ali vam je problem da se sporazumete.

Mi imamo majstore za sve poslove koje možemo preporučiti i koji rade renoviranja u našoj režiji. Međutim,  ako sve to želite da radite sami, kao i da dogovorite sami direktno sve sa majstorom, ali vam je problem komunikacija, te vam je ipak potrebno  i naše prisustvo, možemo vam i u tome pomoći. Prporučićemo majstora i za celu organizaciju posla kako to vi želite, prevesti mu, uz vaše prisustvo, za vas.

Ovo su usluge koje se obično prošire na više radnih zadataka i uključenje više tipova majstora, te će se naplaćivati po dnevnom angažovanju i to 50€ dnevno.

Napomena: Usluge koje se tiču čovečnosti, a vezane su za lekare, ili kakav vid prve pomoći u neprilici, su POMOĆ sa naše strane i ne ulaze u gornje usluge te nikada neće ni biti naplaćivane.

Nekretnine - Grčka

SEBE NE HVALIMO, PUŠTAMO DA TO DRUGI RADE...

KONKURENTE NE KUDIMO, VEĆ IH UVAŽAVAMO. ONI SU RAZLOG DA BUDEMO JOŠ BOLJI!

SEBI REKLAMU GRADIMO SAMO PREDANIM I ODGOVORNIM RADOM!

IMA DOSTA AGENCIJA, A NA VAMA JE DA PAMETNO IZABERETE!

               KONTAKT

 

  •  

Telefoni - Srbija:

+381645313742 (Marija)

+381616177150 (samo za Viber-Anton)

Telefoni - Grčka:

+30-69-99-45-39-45 samo poziv -Ana

+30-69-99-45-34-95 samo poziv - Anton

nekretnine.paralia@gmail.com

app.paralia@gmail.com

  

Sastanak isključivo po prethodnom zakazivanju.